Kaasuasennuspalvelut

Tukesin myöntämän A-kaasuasennusluvan mukaisesti voimme tehdä maa- ja nestekaasulaitteiden asennus- ja huoltotyöt. Toimialueemme kattaa Etelä-, Keski- ja Länsi-Suomen. Asennamme ja huollamme kaikkien valmistajien kaasulaitteita.

  • Kaasuputkistojen asennukset
  • Kaasulaitteiden kytkennät
  • Kaasulaitteiden huolto ja varaosat
  • Kaasukäyttöisten suurkeittiölaitteiden asennukset ja huollot
  • Ravintoloiden kaasulaitteiden asennukset ja huolto
  • Veneiden ja asuntovaunujen/-autojen koeponnistukset, asennukset ja huollot

Kaasulaitetoimitukset ravintoloille ja suurkeittiöille

Toimintamme on keskittynyt ravintola-alan kaasulaitteiden asennus- ja huoltotöihin. Kaasulaitteiden toimitus- ja asennuspalvelu tehdään avaimet käteen -periaatteella, sisältäen elintarvikealan ja turvallisuuslainsäädännön mukaiset asennukset ja huollot. Tarvittaessa koulutamme henkilökunnan käyttämään kaasulaitteita turvallisesti.

Toimituksemme sisältää säilytysjärjestelmät, kaasunilmaisimet ja muut tarvittavat laitteet anniskeluun, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmiin sekä elintarvikkeiden ja vesien käsittelyyn.

Kaasulaitteiden huolto

Huollata laitteesi säännöllisesti ja tutustu käyttöohjeisiin huolella turvallisen käytön takaamiseksi. Näin vältytään isommilta korjaustöiltä. Suositeltu huoltoväli ravintoloille on yksi vuosi.

Kaasuliesien ja -laitteiden asennukset

Teemme kaasuliesi- ja laiteasennuksia sekä huoltotöitä myös yksityisasiakkaille. Voimme asentaa kaasuliedet ja -laitteet kotiin, kesämökille, veneeseen tai matkailuautoihin ja -vaunuihin.


"Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen verotuksessa!"


Kaasuasennukset Etelä-, Keski- ja Länsi-Suomessa - Laatukaasu, Tampere


Toimimme Tukesin myöntämän korkeimman A-kaasuasennusluvan mukaisesti ja palvelemme asiakkaita Etelä-, Keski- ja Länsi-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy tarjous palvelustamme!Roberto D'Esposito, Laatukaasu Oy • Tampere


 

Asuntoautojen ja -vaunujen sekä veneiden koeponnistustarkastukset

Matkailuautoissa ja -vaunuissa sekä veneissä käytetään usein kaasutekniikkaa, millä mahdollistetaan ruoanlaitto, veden lämmitys sekä jääkaapin toiminta. Kaasukäyttöiset järjestelmät vaativat huolellisuutta, koska toimiessaan huonosti tai väärin ne ovat hengenvaarallisia. Laki ei määritä kaasujärjestelmien huoltovälejä, mutta oman turvallisuuden takaamiseksi ne kannattaa tarkistuttaa seisontajakson jälkeen tai muuten säännöllisin väliajoin.

Kaasulaitteiden koeponnistuksessa testataan nestekaasujärjestelmä ja sen voi suorittaa vain Tukesin myöntämän luvan saanut toimija.


Lue lisää nestekaasusta ja sen turvallisesta käytöstä kotona, mökillä tai matkailuautoissa, -vaunuissa ja veneissä tästä Turvallisuus ja kemikaaliviraston (Tukes) oppaasta.


 

Matkailuautojen, -vaunujen ja veneiden kaasuasennuket, huollot sekä koeponnistukset

"Säännöllinen huolto vähentää kaasulaitteiden turvallisuusriskejä. Teemme koeponnistustarkistukset huolellisesti ja ammattitaidolla."